Mina 3 senast sedda filmer

Bara för att få ett lite annorlunda inlägg
  • "The Truman Show"
          Handlar om: en man vid namn Truman som hela sitt liv varit omedveten om att vara  huvudperson i en TV serie som sänds dygnet runt. När Truman  föddes byggdes det en stor studio runt om honom,som då skulle föreställa stället han bor på. Men när Truman blivit lite äldre börjar han ana vad som är i görningen. Och det tar inte lång tid innan han lyckas lista ut hela hemligheten.
          Kommentar: Ibland tråkig,Men oftast rolig/spännande    Betyg: 


  • "Narnia Häxan och Lejonet"   
             Handlar om: 4 st ungdomar som flyttat till landet över sommaren pga av kriget i USA. En dag när de lekte kurragömma gömde sej den yngste i ett klädskåp på övervåningen. Detta var dock inget vanligt klädskåp, Skåpet visade sej leda till en annan värld-Narnia. I Narnia måste ungdomarna hjälpa Aslan och hans armé i kampen mot Ishäxan. 
     
    Kommentar: Rolig,Spännande,Bäst!     Betyg:



  • "Notting Hill"
        Handlar om: William som jobbar i en bokhandel i centrala London. En dag råkar Will springa in i filmstjärnan 'Anna Scott' och spilla ut juice över hela henne. Det var så gott som kärlek vid första ögonkastet. Men det visar sej senare att Anna redan hade pojkvän. Anna måste därför kämpa för att få tillbaka honom.
        Kommentar: Gammaldags,Romantisk, Rolig     Betyg: 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera :)